Beachflag og bannere i solid kvalitet

​Hos BW Skilte Reklame udfører vi alt i beachflag og bannere. Vi tilbyder alle former og størrelser, og vores dygtige grafikere er i stand til at levere beachflag og bannere med præcis den påskrift, som du ønsker.

​Skab opmærksomhed med beachflag og bannere

Bannere kan blandt andet benyttes til stilladser, maskiner og virksomhedsbygninger. De fremstilles i højeste kvalitet, så de kan stå imod al slags vejr. Derved skal du aldrig bekymre dig om, hvorvidt dit bannere holder eller falder ned, når du er på arbejde, eller når du går hjem.

​Beachflag og andre former for flag kan være fordelagtige til arrangementer, hvis du ønsker en større synlighed. Det kan også benyttes til at gøre opmærksom på butikken eller virksomheden på en særlig iøjnefaldende måde. Beachflag og flag er i det hele taget en nem løsning, når der først er etableret en flagstang.

​Vi klarer alt arbejdet lige fra skitse til opstilling, og vi hjælper dig med råd og vejledning, så flagene og bannerne matcher bygningen, omgivelserne og logo samt eventuelle corporate design. Vores skiltemalere er naturligvis faglærte, og de udfører altid deres arbejde med høj faglig stolthed, ligesom de har den gode service for øje.

​Hør mere om vores flag- og bannerløsninger

Kontakt os gerne for at få et tilbud på beachflag og bannere eller for at høre mere om vores løsninger. Du kan ringe til os på telefon 74 52 17 45 / 70 25 00 80 eller skrive til vores e-mail info@madsenskilte.dk.

Firmainfo

BW & Madsen Skilte og Reklame ApS
CVR: 27238785

Adresse

Vestergade 44
6100 Haderslev

Kontaktinfo

Tlf: 70 25 00 80
E-mail: mail@bw-skilte.dk