Kørende enheder med reklamer eller kendetegn

Hos BW & Madsen Skilte Reklame har vi specialiseret os i at dekorere kørende enheder med reklamer eller særlige kendetegn. Det er typisk biler, lastvogne og busser, som skal have reklamer eller en hel indpakning, men det kan også være redningskøretøjer og racerbiler. Vi er beliggende i både Haderslev og Christiansfeld, men vi tilbyder dekoration til kørende enheder i hele landet.

​Få billig annoncering med dine kørende enheder

Virksomhedens kørende enheder er en oplagt mulighed for billig annoncering. Reklamen bliver set af dine potentielle kunder i dit arbejdsområde. Naboerne kan for eksempel se, at naboen har besøg af en håndværker, men de kan også se, hvem det er. Busser og lastbiler er ligeledes vognmandens ansigt udadtil, og det skaber trygge passagerer, ligesom det også er en kørende reklame.

​Vi kan endvidere lave en hel indpakning af dine kørende enheder, og det kan være midlertidigt eller mere permanent. Vi kan også style biler til racing og lignende. Desuden kan vi dekorere køretøjer, som bruges til brand, akuthjælp og redning.

​Vi tilbyder råd og vejledning om det bedste valg i forhold til køretøjet samt virksomhedens logo og eventuelle corporate design. Alle skiltemalere er faglærte, og de udfører naturligvis deres arbejde med høj faglig stolthed. Derfor kan alle vores kunder føle sig helt trygge.

​Ring for at høre mere om autoreklamer

Du kan ringe til os på telefon 70 25 00 80 for at få et tilbud på dekoration af dine kørende enheder. Du er også velkommen til at skrive til vores e-mail mail@bw-skilte.dk.

Firmainfo

BW & Madsen Skilte og Reklame ApS
CVR: 27238785

Adresse

Vestergade 44
6100 Haderslev

Kontaktinfo

Tlf: 70 25 00 80
E-mail: mail@bw-skilte.dk