Pyloner i alle udformninger og med eller uden lys

Hos BW & Madsen Skilte Reklame tilbyder vi alle slags pyloner til virksomheder, institutioner og alle andre formål. Vi holder til i Haderslev, hvorfra vi fremstiller pyloner i alle udformninger og med eller uden lys til vores kunder i hele Danmark.

​Vi klarer alt fra skitse til opstilling af pyloner

Pyloner kan blandt andet bruges som vejvisere eller som blikfang for virksomheden eller institutionen. De kan specialdesignes, så de passer præcis til dine ønsker og behov. De kan være flade, buede eller noget helt andet. De kan endvidere leveres med påmonteret fræs eller med udfræsning med lys. Vi kan altid finde en løsning.

​Vi klarer hele opgaven lige fra skitse til opstilling af pyloner, og vi vejleder gerne, så pylonerne kommer til at matche bygningen, omgivelserne samt virksomhedens logo og eventuelle corporate design.

​Alle vores skiltemalere er faglærte, og de udfører altid deres arbejde med høj faglig stolthed, ligesom de har den gode service for øje. Kvalitet er et vores kendetegn, og derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde. Det er en af årsagerne til, at vores kunder fortsætter med at benytte vores ekspertise.

​Kontakt os gerne for at høre om vores skilteløsninger

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på pyloner til din forretning eller for at høre mere om vores forskellige skilteløsninger. Du kan ringe på telefon 70 25 00 80, eller du kan skrive til vores e-mail mail@bw-skilte.dk

 

Firmainfo

BW & Madsen Skilte og Reklame ApS
CVR: 27238785

Adresse

Vestergade 44
6100 Haderslev

Kontaktinfo

Tlf: 70 25 00 80
E-mail: mail@bw-skilte.dk