Vestergade 44, 6100 Haderslev

​Tlf.: 70 25 00 80  •  mail@bw-skilte.dk

​Facadeskilte i mange forskellige materialer

​Hos BW Skilte Reklame ApS tilbyder vi facadeskilte til virksomheder, butikker, restauranter og meget mere. Vi holder til i Haderslev og Christiansfeld, men vi kommer mange steder i landet for at lave facadeskilte for vores mange kunder.

Vores facadeskilte matcher bygningen og omgivelserne

Vi kan fremstille alle slags facadeskilte, og det kan være med eller uden lys. Det kan også være med fræs. Der er næsten ingen begrænsninger. Bogstaverne kan for eksempel være i metal, træ eller plastik, men skiltningen kan også være i folie på ruder eller glasfacader. Lyset kan være med LED, neon eller dioder.

Vi rådgiver og vejleder gerne om det bedste valg, så de nye facadeskilte kommer til at matche bygningen, området og virksomhedens logo samt eventuelle corporate design.

Alle skiltemalere er faglærte, og de udfører deres arbejde med høj faglig stolthed, ligesom de har rådgivning og god service for øje. Derfor kan alle vores kunder føle sig i trygge hænder hos os. Kvalitet er med andre ord vores kendetegn, og det går vi aldrig på kompromis med. Det er formentlig en af årsagerne til, at vores kunder i hele Danmark benytter sig af vores ekspertise.

Få faglig rådgivning på højt niveau om dine nye skilte

Kontakt os for at få faglig rådgivning på højt niveau og for at få et uforpligtende tilbud på facadeskilte til din forretning. Du kan ringe til os på telefon 70 25 00 80, eller du kan skrive til vores e-mail info@madsenskilte.dk. Derpå kan vi aftale nærmere og indlede en eventuel drøftelse.

Nyttig information

​Lad os hjælpe dig med totalløsninger, specialopgaver og meget mere.

​Firmainformation

BW & Madsen Skilte og Reklame ApS

CVR: 27238785

​Adresseinformation

Vestergade 44

6100 Haderslev​

Kontaktinformation

Tlf.: 70 25 00 80

E-mail: mail@bw-skilte.dk